Q-house | Q-House Business Lounge Eindhoven
Exclusief all in one concept
7
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

trans

Q-HOUSE BUSINESS LOUNGE

Enige jaren geleden hebben wij met de realisatie van Q-House Business Lounge een uniek en zeer onderscheidend all inclusive kantoor huisvestingsconcept ontwikkeld waar onze huurders zich emotioneel thuis voelen.

“ flexibele kantoorruimte, de hoogste mate van representativiteit en gastvrijheid in een prachtige ongedwongen ambiance “

achterkant q house Eindhoven

Q-HOUSE CONCEPT

Er zijn meerder soorten alternatieve huisvestingsmogelijkheden ontwikkeld maar geen enkel ander kantoor geeft u die diepe warmte, persoonlijke toon en kwaliteit waardoor uw emotionele zintuigen worden geprikkelt en waar uw klanten zich meteen op hun gemak voelen. De officemanagers ontzorgen op alle fronten. Een eigen kantoor thuis gevoel om gefocust uw business verder uit te bouwen, ondertussen regelen wij de rest.

Bent u ook op zoek naar kantoorruimte waarmee u uw activiteiten van een professionele impuls en inspiratie voorziet….
Neem gerust contact op met onze Business Office Manager Priskilla Kuhn om eens kennis te maken en te zien, voelen en ruiken wat in woorden niet is te vangen. Je nieuwe kantoor thuis!